...här ska det stå något...

Ja gårdagskvällen trodde man skulle bli fylld av åtminstone någon form av kreativitet, men nej lilla Alice däckar klockan tio med boken med datorn fortfarande på magen. Eller ja inte riktigt så långt gick det väl, men det tog enlång tid av någon form av dvala innan jag orkade bära bort datorn till skrivbordet för att sedan slänga mig tillbaka i sängen för att sedan sova i tio timmar. För ja jag hade sovmorgon idag. Underbart stavas det. Dock blev jag som vanligt stressad som den obotliga tidoptimist jag är. Dansade runt i badrummet till de underbara tonerna av The Kooks och sminkade mig i fyrtio minuter. Ganska trevligt ändå.

Var i alla fall på skolbio idag, vi såg en dokumentärfilm om delfinslakten som sker varje år från september till mars i Japan. The Cove hette den och den var helt enkelt grymt bra, trots att den var oerhört hemsk. Satt faktiskt och snyftade under en stor del av den.

Nu ska jag duscha och börja förbereda mig mentalt inför VALBORG!!!! Jag bor ju som sagt i Uppsala och här tar man inte lätt på Valborgsfirandet. Jag är dock rätt oplanerad, det enda jag vet om morgondagen är att den börjas med champangefrukost i Stadsparken tillsammans med mina underbara vänner. Sen får man se vart strömmen för mig under dagen.

 



Balett

I och med Tchaikovsky tänkte jag passa på att lägga upp en liten vacker bild.


Min gamle vän Tchaikovsky

Bonsoir!

Känner mig oerhört lillgammal för tillfället då jag sitter i min fåtölj, lyssnar på klassisk musik och är allmänt filosofisk. Det fattas bara ett rödvinsglas brevid mig och visionen är fullbordad.
Tchaikovsky gör nog den mest underbara musiken, tro mig jag har fått ta mycket för att jag lyssnar på klassiskt. Men det tar jag gärna för hans och Nötknäpparens skull.

Ja om man nu ska berätta lite kortfattat om dagen då kanske. Den har haft sina toppar och dalar om man säger så. Det gick käpprakt åt helvete på kemiförhöret, kanske kommer jag få mitt första G på ett prov där. Trots att jag skippade idrotten, där det för övrigt var innebandy (misstänker starkt att min lärare är ute efter mig), så gick det inge bättre för det inte.
Däremot lättades mitt något dystra humör upp av att jag fick umgås lite med Elf (eller ja Emelie som hon också heter). Blir alltid glad av att umgås med den lilla filuren.
Ja något annat som är väldigt trevligt är att jag har sovmorgon i morgon. Åh, det finns inget bättre en det!

Nu är det nog dock dags för mig att inviga mitt nyinköpta skissblock.

Au revoir!  (vad oerhört franskt detta inlägg nu blev)

 

 


Dagens :S

Bloggnörd...shit, är det så här det är nu, väljer bort plugg och ett MVG för detta...utför är vart det börjar gå säger jag

Dagens humör: Hyfsat glad, anigen trött
Dagens mående: Bra'?
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Vågigt fluff
Dagens smink: Ansiktsgegga, mascara, kajal, ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Trasiga jeans, linne, väst + underkläder
Dagens planer: TRÄNING <3
Dagens materiella vill ha: Smycken en massé
Dagens fundering: Hur det kommer gå på förhöret i morgon
Dagens beroende: Socker...som alltid
Dagens tråkigaste: Mitt skissblock har bara en enda ynka liten sida kvar
Dagens längtan: Träffa laget/spela innebandy för första gången på en vecka :D
Dagens superlängtan: Bruna ben, höga klackar och blommiga klänningar
Dagens tidning: Aftonbladet
Dagens låt: Supermassive Black Hole - MUSE




Ensemble c'est tout

Tänkte passa på att rekommendera en väldigt, väldigt bra bok skriven av den franska författaren Anna Gavalda. Den heter på Tillsammans är man mindre ensam och är helt enkelt underbar.

Det är inget fel på filmen som gjorts av boken för den delen heller.


Yardbirds

Nej men tjena bloggen ;D
Ja nu sitter man här framför datorn...igen! Borde egentligen plugga lite (läs; plugga i hundra år!!) till mitt elektrokemiförhör i morgon, men jag orkar fan inte. Jag vet inte ens vad det är vi har snackat om de senaste 10 lektionerna och jag skulle inte för allt guld i världen kunna förklara för en ovetande (jag) vad elektrokemi är för något. Alltså så kommer det förmodligen inte att gå så där väldans bra för mig på förhöret i morgon, om jag nu inte tar tummen ur röven och försöker göra något åt saken istället för att sitta här som en eller annan idiot.
Nej åt helvete med kemi, har nog aldrig varit så glad som jag är nu att jag valde bort NV på Katedral och bytte till Sam i stället. Det är åtminstone något jag kan glädjas åt i ett mörker som detta!

Tjing på er så länge!

Kärlek♥

 



Får passa på att ursäkta mig för alla photobootbilder just nu...har tyvärr inget annat att komma med för tillfället känns det som. Snart ska systemkameran få komma fram och leva livet dock!!


111th post

Jag känner behovet av att vara kvällsfilosofisk med en penna i handen och låta kreativiteten flöda ner på ett papper...om pennan kommer att få skapa ofullständiga texter eller absurda skisser återstår att se.
Men en sak är säker om Alice ska vara uppe sent ikväll krävs det en ganska grym powernapp just nu. Så det är mitt nästa äventyr...

A dejt with my pillow for the sake of my mind

Djupt?...slänger upp en ganska awesome bild som en avslutning på detta en aning konstiga inlägg

 blackascot


You're my Muse

Antar att det är rätt enerverande för er få små personer som läser mig blogg att jag gör om bloggdesignen HELA tiden...men jag har stora problem med att bli nöjd, det vet nog alla som känner mig och ja helt enkelt är det nog vad man kan kalla lite lätt irriterande. Ledsen för det, meeen det är tyvärr sån jag är.

Nog talat om detta...dagen har som alla andra trista och aningen hatfulla måndagar spenderats i skolan, och nej det spelar ingen roll att solen har spridit sitt underbara ljus dagen i genom...det hjälper inte mot det faktum att måndagar är en skitdag, både schemamässigt och allmänt.
Dock lättades mitt ganska trista humör upp av att jag fick vara ensam hemma i två timmar efter skolan med hunden som enda sällskap.
Detta är en ganska ovanlig händelse i mitt liv då; modern jobbar natt = hemma om dagarna och att fadern är 68 år = pensionär = också hemma om dagarna.
Hade tänkt att sätta mig ute på terassen och ja, inte vet jag, vara lite kreativ och måla...men det blåste för mycket så jag bänkade mig framför dator med Muse på högsta volym och en ostmacka halvt om halvt intryckt i munnen.
Nu är dock min käre far hemma och ensamheten bortblåst, men inget sad face för det inte...nu kan jag lämna hunden med honom för att gå till affären och köpa något gott till alices lilla mage.

På återseende!

 

 Passar på att lägga upp denna underbara bild på mig och några av mina underbaraste vänner som jag alldeles för sällan säger till hur mycket jag verkligen uppskattar att ha dem i mitt liv. Kärlek på er♥


...?

Trött och jäävligt grinig är man idag, resultatet av att ha sovit ja typ sju timmar denna helg eftersom det var cup. Något som så jävla kul ändå.
Har inte mycket att komma med, kände bara att jag skulle ta en paus från typ all skolskit jag måste få gjort nu...äsch piss på skolan, fick VG på biologi provet btw. Hoppas inget händer med mitt MVG, det är det enda NO ämne jag bryr mig om, kemi o fysik can bite my f*cking ass...
Nej ska inte skriva mer nu, måste visst skriva ett femminuters föredrag om mitt vietnamhäfte till imorgon. Pust!

 

Some beauty




OH YES!

Haha skön låt, såg den på Sofies blogg kunde inte låta bli att lägga upp den här :D



Älska innebandy :D<3

BTP

Vilket jävla runkväder det är idag!
Hade planer på att gå på stan men de flög iväg lika fort som ljuset och kvävades snabbt av de gråa molnen.
Så dagen får väl bli som den föregående, en Alice-sover-vilar-äter-dag. Har förvisso alltid gillat dessa dagar, men hade bra gärna vilja gått ner på stan, har en lista som säkert går loss på en tusenlapp eller mer, men den skall köpas så det så!

Nej men nu så ska jag surfa runt på internet och ha det gött!!


Gaaah!

50 frågor när du har tråkigt!
1. Hur ser din drömkille/tjej ut, om det bara gäller utseendet? Fint leende, lång, vältränad och snygg stil.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Haha Pati!!
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Ingen? Hunden?
4. Hur lång är du? 158cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Boston tea party, förvisso en serie men ändå
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "Haha det vet jag inte att jag lovade..:P Det är nog rätt kört för dig nu xD"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Förlovade sambos.
9. När såg du senast din mamma? 1 sekund sen typ.
10. Icke godkänt i något ämne? Nej :).
11. Mvg i något? Aa
12. När vaknade du idag? kl. 9
13. Vilken är din favoritplats? Mitt rum, innebandyplanen och vart än mina vänner befinner sig någonstans.
14. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i en egen underbar atlejé i Paris eller Sthlm.
16. Vad sover du i? Tröja och trosor, eller ingenting...
17. Hur många kuddar har du i sängen? 4
18. Var har du bott/bor?  LG 4-ever!! Ne men i samma lght i 15 år
19. Tycker du om kinamat? Underbart!
20. Tycker du om kaffe? Vidrigt.
21. Vad dricker du helst till frukost? Mjölk eller thé.
22. Kan du spela poker? Noooe.
23. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Japp Tuvas syster.
24. Vill du ha barn? Ja.
25. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska och lite spanska.
26. Har du någonsin åkt ambulans? Nej :)
27. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet om det är utomlands.
28. Vad spenderar du helst pengar på? Det som gör mig och kanske en kompis glad för stunden.
29. Är du cool? Måttligt, haha neeeerd.
30. Kan du rulla med tungan? Oh ja.
31. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt val, alla mina kompisar är roliga, jag umgås inte med tråkiga människor.
32. Vad har du för ringsignal? Blur - Song 2 (whoohooo)
33. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Japp.
34. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina trosor.
35. Kan du byta olja på bilen? Nej..
36. Vilken var den senaste boken du läste? Tillsammans är man mindre ensam
37. Har du haft sex under de senaste två månaderna? Ne
38. Dansar du i bilen? Nää
39. När var du i kyrkan senast? Länge sedan.
40. Hur många hål har du? Ett i vardera öra.
41. Har du någon piercing? Ingen mer än öronen
42. Har du någon tatuering? Nej, men har stora planer på den fronten.
43. Gillar du någon just nu? Jepp, tror väl det i alla fall.
44. Har du provat droger? Neeeeeej om inte cigg räknas.
45. Provat röka eller snusa? Ja
46. Har du pojkvän/flickvän? Sadly no.
47. Vad är ditt mobil nummer? ...
48. Vad ska du göra ikväll? Sova?
49. Har du några syskon? Två gaaaaamla.
50. Hur mycket pengar har du på din mobil? Abonnemang ffs!!
 
Snott från Ida, jag är grymt trött och har grymt tråkigt, inte en brs kombo när man har en blogg att ta ut skiten på...

I brist på annat

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina underbara vänner
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov såklart, det är ju söndag
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade tv och dator
Det sista du sa högt: "Hunden äter nå skit på balkongen mamma"
Det senaste någon sa till dig: "Wienerbröd skulle du allt kunna äta"
Vad har du druckit idag: Vatten
Vad var det senaste du åt: Nudlar och godis.
Vad var det senaste du köpte:
Dricka
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Ljus, lite molnigt och ganska kallt.
Godaste glassmaken: Älskar allt för många glassmaker.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Jag vet inte, har inte upplevt det själv iaf.
Sover du tungt:
Ibland.
Drömmer du mardrömmar:
Nästan aldrig.
Trivs du med ditt jobb:
Har inget jobb.
Favoritklädsel:
Beror på..
Favoritlåt just nu: Alldeles för många
Vad ser du om du tittar till höger: Nattduksbord, skrivbord, stol, fåtölj.
Vad skulle göra dig glad just nu: Riktigt god mat.
Vad ska du göra härnäst: Fortsätta ligga i min säng och se på Ett Herrans Liv.
Höger eller vänsterhänt:
Höger.
Humör just nu:
Trött, sugen på mat och ganska glad.
Favoritgodis: Choklad.
Kläder just nu:
Mjukisbyxor och oxfordtröja.
Sommarplaner:
Sommarjobba nånstans, plus vänner och glädje.
Hur många kuddar sover du med: Fyra.
Spelar du något instrument: Lite gitarr bara.
Morgon eller nattmänniska:
Natt.
Vad är viktigast för dig:  Mina peeps.
Är du kittlig:
Jo.
Snarkar du:
När jag är sjuk.
Stjärntecken:
Skytt.
Äckligaste insekten:
Alla insekter!
Längtar du mest efter just nu:
Sommar och bruna ben!


Photo


Citat


" Ett stökigt rum tyder på ett städat inre "


Jag gillar detta citat, kör jämt med det när mor min eller någon annan klagar på att jag skitarna ner vart jag än går :D


Halloo

Tja!
Skriver nu på mitt 101 inlägg, haha! Har precis kommit hem från en fest hos lilla Aron och är galet trött. Hursom var det väldigt roligt. Drog först dit med Bella o Tuva, de två musketörerna, men de stack vid typ tio, halv elva så jag fick ha det kul på egen hand! Vilket jag verkligen hade! Och det absolut bästa är att medan nästan alla mina kompisar vaknar upp med baksmällor och minnesluckor kmr jag att må bra och veta om allt som hänt under kvällen. Hoho, verkligen grymt att vara nykter!
Men nu så känner jag mig en aning ensam dock. De två musketörerna drar till fjällen i morgon, Nattie är i Kalix och Emmie drar också dit snart, Roza är i Skövde och Petra är i fjällen hon med...
Nej ska sluta vara ledsen över det och istället vara glad för jag har haft en grym kväll, och för att två vänner kanske finner varandra tillslut.
Peace out!!





RSS 2.0