Älskade tvåan

Åh var igår och tittade på valparna igår, deär så himla söta att man vet inte hur man ska överleva! Som småsmå björnungar, alldeles lurviga och supertjocka.
Jag fick min favorit, tvåan, helt underbar, den satt i mitt knä nästan hela tiden och nafsade mig i fingrarna, på hakan och slickade på min näsa med sin lilla, lilla tunga. Jag är kär!



 Älskade tvåan! Men jag blev lite förälskad även i de andra två sötnosarna ;)

 Ettan och trean :)


Fest på landet!

Alice mår inte så bra idag! Har ont i huvudet så in i norden och mår illa. Det blev lite för mycket av ni vet vad ;) Men fy fan vad kul vi hade det! Vi dansade till gamla favoritlåtar och ja en massa annat som jag tyvärr inte kommer ihåg. Vilket samtidigt som det är lite funny också är otroligt frustrerande.

Nej Alice vill sova nu! Pallar inte lägga upp bilder, har inga bra ändå! 

Puss<3 

Biggest fear

Hallooo!

Nu har jag trotsat en utav mina största rädslor, jag har tagit en värktablett, eller ja en bamyl. Jag vet inte varför jag har ett sånt problem med att ta värktabletter, speciellt typ "hårda". Vattenlösliga går oftast, men annars undviker jag det helst. Vet dock ej varför ^^

Nu kan jag i alla fall sitta upp och behöver inte ligga i fosterställning längre. Alice 1, mensvärk 0 whiho!!
Befinner mig för tillfället i vardagsrummet och surfar som alltid på någon annans internet och ser på Ett Herrans Liv med mina all time favorites Filip och Fredrik.

Ja men jaja, har fortfarande inte mycket att säga. Bloggar just nu bara för att jag har lite tråkigt. Ehm ehm.

Ha det :D


Why does mensvärk excist!?

Mitt liv upptas just nu av smärtan av mensvärk!!
Why oh why God, finns det för, jag ligger liksom i fosterställning i min sängen hela dagen, hemskt är ordet!
Annars har det varit en ganska jobbig vecka med tre prov och massa inlämningsuppgifter. Men jag tycker att det har gått ganska bra ändå. Hoppas det i alla fall!

Well, well. Har väl inte så mycket mer att komma med just nu, ha det bra ni andra utan mensvärk :D


ID

Hellu!!

Har redan skrivit ett sådant här inlägg typ två gånger förut men internet ocg jag fuckade upp det hela så jag får väl göra om det en tredje gång och hoppas på att det är tredje gången gillt!

Skola till klockan två idag, en hyfsat bra dag faktiskt om man bort ser från engelskalektionen och det überäckliga maten, men om man går på min skola så vänjer man sig efter ett tag med maten, jag menar man måste ju överleva dagen och då får man äta det som finns, även fast det må vara snuskiga prinskorvar, kall potatis och bläspenat!! ;)

Har också varit och hämtat ut mitt ID-kort, fy fan. ult som fan men jag kan ju liksom inte lämna tillbaka det och ta ett nytt kort, får väl helt enkelt nöja mig med det som det är och inte snvända det allt för ofta :)
Annars har jag bara tagit det lugnt denna dag och sett på True Blood, som alltid, samt gjort lite läxor oxh pluggat musiktermer fan för dom alltså!

Well tudeluu for now ;D



 Haha älskar min webbkamera, en av de mest använda grejerna på min nya dator! ;)

Stan med mor

Tja bloggen!

Igår var jag nere på stan med mor min, vilket resulterade i ett x antal saker för min del, bland annat en ny jacka (svart skepparjacka i ull), skinnhandskar och en skjorta. Yeey :D
NU är det bara en kavaj kvar sen är livet gött i klädväg, vill ha en svart eller grå i figursydd modell, ni vet för att framhäva formerna ;)

Jag har också städat mitt rum även fast jag tycker det är piss, ätit kinamat och upptäckt hur bra Tokio Hotel är än en gång, i alla fall deras gamla låtar på tyska och vissa på engelska. Just nu spela Spring Nicht på högsta volym på älskade Spotify.

Nu ska jag lyssna lite mer på mina gamla idoler och sedan är det dags för ett par avsnitt av true blood samt lite marabou premium dark mint och en eller två delicatobollar, mahaha.

Synd bara att telefonen inte funkar vet det fan vad som har hänt med den!

Au revoir!

 Hehe :D

Johnny Cash

 

Hurt

I hurt myself today...

...to see if I still feel.

Hurt med Johnny Cash är nog min absoluta favoritlåt och ni som inte har hört den. YOUTUBE NU!!
Haha, jag till och med lärt mig den på gitarr idag, det är grymt kunna lära sig sånt bara över internet, tycker faktiskt att det är ganska enkelt att spela gitarr nuförtiden och det är verkligen jättekul även fast det känns som mina fingrar ska spricka just nu!

Idag har jag i alla fall varit ner till staden med Roza, försökte lite smått att skaffa prao men det gick inte men som tur är så har jag en syster som äger en affär och om det går riktigt dåligt med sökandet så kan jag nog alltid få praoa där :D
Roza har skaffat på ParfymL där man tydligen får en massa gratis grejer, lyckansost hon är!

Ja och ikväll så spelar Håkan på grönan så dit ska mina vänner, ja förutom jag själv som inte är ett fan av honom och spara på de pengarna tills i morgon så att jag kan köpa en kavaj istället, smart va!!?
Så ikväll blir det att ta det lugnt med lite choklad och ett par tre avsnitt av True Blood.

See yah ♥

 


True blood

Tja!

Detta är nu mitt första inlägg som jag skriver på min nya dator, som jag för övrigt älskar =D

Dagen har varit som torsdagar brukar, alltså inte alls så kul, skoldag till fyra och ett två och en halv timmes sv/eng pass, bloody murder!!
Det är tur att jag inte har träning på denna dag för då hade det varit synd om mig!

Ja nu ska jag i alla fall fortsätta se lite på True blood på min andra dator, haha det är grymt att ha två stycken men snart ska den andra ut på landet så jag kan roa mig lite därute med.



Återfunnen

Mahaha!!
Nu finner ni i min ägo en sprillans ny Asus laptop! Yeey som man har väntat.

Iaf dagen har varit rätt bra, dock spenderade jag hela min första lektion (typ en och en halv timme syslöjd!) med att leta efter min mobil som var spårlöst försvunnen för att sen hitta den i min NO-mapp i skåpet, snacka om slöseri med värdefull stickningstid ; )

Nu ska jag gå och leka med min nya laptop som jag döpt till Kurt, haha om den laddar/installerar färdigt snart, och sen blir det innabandy för hela slanten!

PS. Vill bara meddela att valparna har födds i går kväll så nu är det bara en fråga om åtta till nio veckor innan jag har en Shibaunge hemma igen, wonderful!!

PS.2. Vill även säga grattis till min systerdotter Isabelle som har fått körkort nu!! :D

 My lovely friends<33

RSS 2.0