Congratz

Grattis till den enda mannen i mitt liv! Pappa då alltså, han är numera 68, gammal jag vet men min familjesituation (kan man säga så?) är ganska knepig ;)


Puss på dig pappa!!!!!<3

Schindler's list

Tjuhu!


Haha vem försökte jag lura med en rosa blogg egentligen?!! Ne nu fick bakgrunden bli svart, det speglar väl lite mer mig, the blog is black as my soul, haha skämt åsido, det blev bättre såhär i alla fall.


Sista dagen i skolan idag då, känns skönt att det är klart nu för några veckor åtminstone, visst måste man väl pallra sig iväg till avslutningen i morgon, men den börjar inte förrän klockan 10 och så får man ju betygen och mina betyg är det inte precis tråkigt att få ;)
Det enda vi gjorde idag i skolan var att se på film Schindler's list ännu en film om andra världskriget, men det gör inte mig något, jag är väldigt intresserad av WWII. Den var väldigt bra, kanske lite långdragen när man sitter på ett hårt bord, men annars så gillade jag den. Rekommenderas!


Ja och igår så var Bella här och hjälpte mig att göra ett pepparkakshus, det blev inte precis perfekt, men mer kan man inte begära av mig, jag är liksom inte en mästare på att baka och så. Ska nog göra ett till idag, till mormor och morfar, hoppas på att det blir lite snyggare.


Nu ska jag återgå till Modest Mouse och att vänta på Nattie!


Kissikiss :D





Mystips

Lite mystips som piggar upp så här i vintermörkret:


♦ När det blir mörkt, tänd ljus i ditt rum, gärna luktljus.


♦ Ta ett bad någon gång i veckan och pyssla om dig själv ordentligt, med ansiktsmask, bubblor och avslappnande musik.


♦ Ta på dig myskläder när du är hemma, ingen idé att vara värsta uppklädd när du bara är ensam eller med familjen.


♦ Läs mycket böcker, se på filmer, drick té eller kaffe och umgås med dina vänner.


Sammanfattat : Mysa upp dig i sängen/soffan med en mysig filt omkring dig, drick té/choklad, tänd ljus och läs en bok/se en film.


Ett ganska onödigt inlägg, men jag har det rätt tråkigt just nu, har insett att jag redan sett alla avsnitt av Big bang theory.





La vita é bella

Bonjour!

 

Dagen har spenderats, inte så oväntat, i skolan. På SO:n såg vi på Livet är underbart, en italiensk film om en judisk familj under andra världskriget. Riktigt gripande, började gråta i slutet, så sorglig var den. Fast jag gråter rätt ofta på filmer ändå, till och med på fåniga tecknade filmer som Lilo och Stich.
Efter skolan drog jag hem till mig med Pati och Nattie som släptåg, väl hemma hos mig så drack vi te och pratade, som vanligt alltså.

Ikväll så är det föräldramatch, alltså vi innebandytjejer ska spela match vi våra föräldrar och syskon. Haha ser fram emot det, ska krossa pappa som en insekt, hoppas han inte får en hjärtattack eller stroke eller något.
Nu ska jag se på The big bang theory, så j*vla bra!


Spa

Hej folket!

Nu så ska jag ta ett bad, med en bok och min iPod tror jag, vet inte om jag vågar ta med den in i badrummet, den är ju alldeles ny och underbar. Vill inte riskera att den blir lite blöt.
Jag älskar verkligen att pyssla om mig själv nån gång i veckan sådär, bada, tvätta håret, ansiktsmask, levande ljus och sånt. Och nu när det är vinter och riktigt tråkväder behövs det bara ännu mer.
Speciellt ljus, försöker att så ofta som möjligt ha tända ljus i mitt rum nuförtiden, det ger verkligen en mysig stämmning till detta väder!

Nåja dags för en timmes avslappning i badet, ha en trevlig kväll alla andra, vi ses om ett par timmar igen!

 


Sussa sött<3

Godnatt alla små änglar ;)

Min kväll har spenderats med penslar och staffli, en avslappnande och rolig liten hobby jag har. Och även med engelskaboken, det kommer nog att gå bra på provet i morgon, har aldrig haft problem med engelskan som tur är.

Nåja, good night and sleep tight♥


Almost done

Nu är jag väl nästan klar med min nya design på bloggen då. Tycker den blev rätt bra, ganska mogen, om det nu är det jag försöker åstadkomma? En mer mogen Alice på denna blogg då, låter väl rätt bra.

Hade innebandy match idag, det gick bra (!) vi vann med 4-1, och jag spelade väl ganska okej, gjorde inga mål men det är ju inte det som är det viktigaste. Är inte riktigt på topp just nu eftersom jag står i mål på nästan alla träningar nuförtiden, så konditionen är inte så bra och inte heller spelet, men det tar väl sig snart hoppas jag.

Nu ska jag väl träna lite på englskan, har ett mini-prov i morgon. Skulle egentligen haft det i torsdag men jag hade världens jäkligaste mensvärk så jag var hemma.




Nutcracker

Go' kväll!


Idag har det faktiskt, tro det eller ej, varit ganska fint väder. Det firades med en lång promenad med vovven och med min nya systemkamera i högsta hugg. Fick väl en eller två hyfsade bilder på henne men att samtidigt få Inami att stå still, hålla i en kamera och ställa in skärpa och zoom är en konst inte många bemästrar.
Jag har också varit och sett Nötknäpparen idag, där min kära vän Emelie var med och dansade som snöflinga, råtta och julklapp. Även där försökte jag mig på att få några kort, det gick sisådär, kan inte min kamera särskilt bra än så jag visste inte hur jag skulle få bländaren att bli större eftersom det var så mörkt.
Hon var i alla fall hur duktig som helst, blev riktigt imponerad av henne. Önskar att kunde dansa, funderade att börja i ungdomsgrupp i balett nu i somras, men fick inte av pappa. Kanske kan jag övertala honom till nästa år?


Nu ska jag fortsätta att designa om lite här på bloggen, orkar inte att ha samma design hela tiden. Förresten så betyder det latinska ordspråket på min header;
"Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken"
Tyckte att det lätt rätt fint, eller hur?










 

Nötknäpparen, bilder tagna av mig.


RSS 2.0