Up, up, up!

Nu ska vi bli gladare!
Ska snart börja skriva packlista och packa, för jag ska ju faktiskt till England, och planet kommer inte störta aight!!?  Älskar verkligen att resa, dock inte själva resbiten, med packning och flyg och sånt. Och det jag hatar mest av allt är att packa upp allt skit man har när man kommer hem. Nu på denna resa kommer det nog inte bli så myket shopping tyvärr, eftersom vi inte ska in till London utan upptäcka andra delar av England och umgås med våra vänner. Ska dock hålla ögonen öppna efter en svart snygg skinnjacka och skor ;)

Såja, fram med papper och penna här ska skrivas lista!

Up, up, up!

Nu ska vi bli gladare!
Ska snart börja skriva packlista och packa, för jag ska ju faktiskt till England, och planet kommer inte störta aight!!?  Älskar verkligen att resa, dock inte själva resbiten, med packning och flyg och sånt. Och det jag hatar mest av allt är att packa upp allt skit man har när man kommer hem. Nu på denna resa kommer det nog inte bli så myket shopping tyvärr, eftersom vi inte ska in till London utan upptäcka andra delar av England och umgås med våra vänner. Ska dock hålla ögonen öppna efter en svart snygg skinnjacka och skor ;)

Såja, fram med papper och penna här ska skrivas lista!

Backwards

Tudeluu!

Idag ska jag bara ta det lugnt och ta hand om mig själv, ta ett bad, läsa en bra bok och bara pyssla.
Vi förlorade matchen igår btw 4-2, blä. Som vanligt börjar det kännas nu, tyvärr. Vi var ju så bra jag förstår inte vad som har hänt med oss!?

Är fortfarande lite deppig, men efter ett bad och en allmän ta-hand-om-mig-själv dag blir det nog bättre hoppas jag i alla fall...

Puss på er♥

 Longing<33


High and dry

Rubriken är namnet på en låt, en bra låt, av ett bra band. Som tåls att spelas om och om igen. Jag är en enfaldig person som just nu är trött och ska sova. Vaknar förhoppningsvis upp imorgon. Och på bättre humör om jag har riktig tur....

Lost

Faktiskt känner jag mig lite som rubriken. Har nyss stjälpt i mig en stor skål med glass och chokladsås och mår lite allmänt depp. Har ingen aning om varför, det kan inte vara höstdepp, jag gillar ju hösten så det måste ju vara något annat. Förmodligen farmors död blandat med känslan av att allt är så bra just nu att det måste skita sig på någon front snart annars borde världen sluta snurra....
Tyvärr är jag lite utav en ångestmänniska, eller det kommer väl och går, men jag kan helt plötsligt tro att jag ska dö, bara sådär, när jag går och lägger mig. Fastän jag är en helt frisk och ung människa tror jag ärligt att jag inte kommer överleva natten, är inte det hemskt!?

För nu känns det som allting går jävligt bra, jag är awesome i skolan, har världens bästa vänner, vi får snart hund, och av alla tre fick vi den jag helst ville ha, vi ska till england, ett utav mina favoritländer och en massa annat går bara helt enkelt rätt!
Men jag kan inte njuta utav den för jag har hela tiden en känsla, en äcklig känsla av att något kommer gå fel, att planet kommer störta, hunden dö, att jag kommer förlora någon mer älskad.

Det är hemskt att jag tänker såhär, det drar ner på den oerhörda verkliga lyckan
jag har i livet och ersätter den med en påhittad rädsla. För något jag inte ens vet vad det är....



Nailpolish

Tjohejsan!!

Nu sitter jag här med nymålade naglar (känner mig nästan naken utan nagellack!) och ska snart dra i väg på match, fan vad sugit att det är så sent egentligen, och speciellt på en lördagskväll. Eller ja jag har ju inget annat för mig vilket är lite tragiskt, men för andra ;)

Snart är det england också bara tre dagar kvar ungefär, sen blir det hund om åtta dagar och fredagen efter det blir det begravning. Min kära 90-åriga farmor dog för två veckor sen så hon begravs nu på nästa fredag, eller ja kremeras. Kommer verkligen att sakna henne. Just har jag på mig hennes kors varje dag för att hedra hennes minne. Antingen om handleden eller om halsen.

Såja, depp, depp, depp :(:(

Puss♥


Brown sugar

God morgon!

Eller ja för mig i alla fall, ligger fortfarande i sängen med pyjamasen på ;) men det är väl jag i ett nötskal det...
Åt nyss en god frukost bestående av ost och kaviarmackor som doppas i varm choklad, kan låta som en konstig och äcklig frukost, men det är riktigt gott.

Ikväll är det match mot Livets ord klockan nånting, ska inte vara med på den men åker dit ändå för att vara moraliskt stöd åt mitt underbara lag så vi vinner över dem!!

Nu ska jag bara ta det jävligt lugnt, se på mer film, duscha, kanske skissa lite och chilla järnet!!

Cheers!♥

Kärlek

Min älskade , blivande, hund Inami:




Min älskade Arica, RIP, det går inte en dag då jag inte tänker på dig!


Finally!

HÖSTLOV!!

Behöver jag säga mer eller? Nej skulle inte tro det va!
Ska bli så himla skönt med en hel vecka av relaxation. På tisdag drar la familia till England för att hälsa på vänner, kommer hem på söndagen och sen på måndan, åh underbara måndag, hämtar vi hem vår underbara lilla vovvsing. Som förmodligen ska heta Inami, men vi har bytt namn så många gånger att det förmodligen kommer sluta med att den heter Korven eller något annat lite småmysko namn.

Har träning idag också ska dit men inte träna utan titta på, vill inte riskera att typ få hjärtmuskelinflammation (hypokondriker!) nu innan vi ska åka iväg och få hund och grejer.

Tudeluu♥


Nightie night

Nu har Alice varit lite nuttinullig och läst hela kvällen och lyssnat på Claude Debussys underbara impressionistiska musik, men nu gäspar hon så sött med sin stora mun och känner sömnen krympa på med snabb fart.
Iväg till drömmarnas varma land!

Godnatt

Vad jag läser nu...

...är Jonas Gardells bok, eller rättare sagt en samling med texter och lite annat joks han skrivit, Mormor gråter och andra texter. För mig, som älskar Jonas Gardell, är det en kanonbok, han kan verkligen konsten att skriva med känsla, har redan läst ett stort urval av hans böcker, men när jag har plöjt igenom den här ska jag ge mig in på Om Gud. Känner att jag nog skulle behöva lite guidance på det området....


In bed!

Jag älskar verkligen min ide om att ha laptopen på nattduksbordet, riktigt smart för en sån latmaskig datanörd som mig!


Swedish fish

Hallojsan!!

Sitter här framför datorn och mumsar på ikea chips och swedish fish, supergott, och mor min gnäller för att jag äter för mycket innan middagen, hah!

Det har varit skola idag, surprise surprise, en jävla skoldag också! 8-16, inte dåligt va, men jag överlevde som tur var. Nu är jag riktigt trött och vill helst bara sova men jag måste plugga lite kemi tror jag snark!
 
Au revior!


Såg den här videon på Foki's blogg btw, så jävla kul! Och man blir faktiskt lite förvånad över att katter faktiskt kan få fram sånna ljud...

Vart försvann barndomen!

Herregud! Jag är bara femton (snart) år, men hur annorlunda var inte mitt liv som barn jämfört med hur nio åringars är nu! Okej jag är visserligen ett barn, men inte ett ungt barn.
Jag menar bara för att ta ett exempel, mobilen. Inte brydde jag mig om det i fyran, men vem kan se en tio-åring utan mobil nuförtiden och det är inte en gammal nokia utan en ny hipp mobil, bättre än min egen. Vad har de för användning av sånt. Jag var avundsjuk på min kompis, när jag var liten, för att hon hade en mobil med snake på. Inte för att hon hade en mobil, utan för att hon hade ett spel.

Och för bara några veckor sen hörde jag en sexa (hur gammal är man då 11, 12??) säga till en kompis hur svårt det är att få tag på öl. 12 år!
Inte ska man bry sig om sånt då! Jag fick min första fylla för typ en månad sen, inte när jag precis kunnat sluta med att visa min ålder med fingrarna....

Det är nog sant att man blir äldre vid en lägre ålder nuförtiden (kan man säga så?), och det tycker jag är synd. Man borde verkligen ta vara på sin barndom och inte skynda förbi, det är en sån liten del av ens liv, men ändå så viktig. Det finns så många barn ute i världen som aldrig får vara barn, utan som jobbar och tar hand om sina syskon dagarna i ända.
Lek och var barnslig för deras skull, och kom ihåg hur lyckligt lottad man är om man har chansen till det.




Jag tänker nog förmycket om kvällarna, det är nog därför jag får så svårt att somna. Kanske detta lättar på det, håller tummarna och hoppas på det!

Godnatt folks ♥

...rubrik...

Tjallu!!

Har precis kommit hem från Norrtälje (typ) där vi var också hälsade på våran underbara valp som kommer hem till oss om precis tretton dagar!! Det är nu besämt att vi får tvåan, min favvis, och den ska heta Inami, ett japanskt flicknamn. Den är urgullig och typ älskar mig!! Satt i mitt knä och nafsade på mig överallt oc sen somnade den på min mage.

På väg hem stannade vi en snabbis på IKEA och köpte lite gottis, bland annat chips, mums för dem.

Nu ska jag lira klart Farmville (awesome!) och sen låna om några böcker på bibblan via nätet, bästa uppfinnningen ever!!

Tjing dudes!

 Har laptopen på mitt nattduksbord, what's why I'm sitting in my säng;)

Fuck Noskapin

Ja här försökte man visst bota sin äckliga rethosta och då intas det en liten dos utav Noskapin, vad händer jo! Man blir sittandes med världens jävla buksmärtor och skriker åt sin pappa att nocka en medvetslös så att man slipper skiten. SÅÅÅ ett litet tips bara gör inte mitt misstag att ta detta jävliga Noskapin, hur fan det ens kan säljas på apoteket slår mig vara ett utav de största misstagen i nutid!!!

Åter tillbaka till smärtorna och helvetet!


Talk hard

Jupp, rubrik stulen från pump up the volume....

Vad har jag gjort idag då mån tro?!!
Inte mycket är svaret på den frågan, eller nej vad säger jag. Jag har gjort mer idag än sen i torsdag fan. Gjort SO , städat lite, fixat en ny design till bloggen och gjort matte. Eller ja typ fem mattetal, kapitelet vi håller på me nu är så jävla tråkigt, vem fan vill skriva typ 100 tal om volymen på ett jävla rätblock, eller en kub.
Nej fy för våra tråkiga matteböcker!

Och vad ska jag göra nu då? Kanske tar man fram skissblocket eller en bra bok, hmm. Tåls att tänka på, fryser som attan om fötterna dock. Icecubes! Ska väl göra något åt det först innan jag tar tag i något annat....

 I morgon ska man träffa den här sötnosen igen, åh vad jag längtar tills jag får hem henne!! :D<3

Pump up the volume

Ett litet snabbt, snabbt filmtips kommer här ifrån mig i all min sjukhet ;O
Pump up the volume, riktigt bra film, en utav mina många favoriter. Vad den handlar om får man se när man ser den. Varför är den så bra då? Who knows? Kanske är det för att jag tycker att Christian Slater är yumyum av någon underlig anledning eller för att den helt enkelt är grym!
Två ord; SE. DEN.

Så inlägg klart. Kom.


Varförfinnsrubriker?

Fortfarande lika pissjuk som förut. Fy fan!
Idag har jag i alla fall tagit en snabb sväng till skolan för att hämta upp mina skolböcker och allt annat skit, bara att gå dit tog så himla mycket på krafterna, en sträcka som brukar ta typ tre-fyra minuter att gå tog nu kanske 10 istället.
Annars har jag inte gjort så mycket idag mer än att ha läst igenom hela min historiebok, grymt intressant. och resten av dagen ska väl spenderas med skolböckerna den med, matte, kemi, so, svenska och engelska. Jippie, precis vad man behöver när man ligger för döden! Nu kanske jag tog i lite grann, men ibland känns det ärligt talat som det.

Livet är fan inte kul nu! Vi har nästan inget gott te hemma, jag har tappat all matlust och så fort jag äter något så mår jag skitilla, blä!

Nej nog med allt detta deprimerande prat, nu ska jag duscha och sen äta en glass eller något annat sött.

Byebye♥

 Nån lite halvmysko bild Nattie, jag, Emmie o Sara kämpade med att få till för ett tag sen :D


Sjuk och uttråkad

Tjena folket!

Har en längre tid funderat på om man inte ska sluta blogga ändå, men det går liksom inte. Man kan skita i att skriva men att ta bort bloggen går bara inte, för sen sitter man där med ett behov av att skriva av sig och vart fan ska man göra det då om inte på bloggen!

Just nu är jag i alla fall oerhört förkyld, eller jag inte förkyld direkt, hostar som en galning och har väldigt ont i halsen. Vilket inte dirket är den bästa kombinationen. Men. Jag medicinerar bäst jag kan för jag måste kunna gå till skolan i morgon, har bara varit hemma i två dagar men nu i nian så missar man rätt mycket på sån kort tid. Känner att jag ligger efter rätt ordentligt i sv/eng med tanke på att jag har missat fyra timmar av de lektionerna. Stort bajs på det! Även kemin, och det är ju inte det lättaste men rätt roligt ändå.
För väl förlita mig på att mina vänner låter mig kopiera deras nedskrifter.

I alla fall håller jag just nu på att titta på Tarzan, tecknat är alltid kul när man inte mår prima ballerina, har även sett alla avsnitt av The big bang theory typ tre gånger var, typ världens roligaste tv-serie, slår Vänner till och med ;)

Nu väntar jag på att föräldrar ska komma hem så att man kan fika lite. Gillar inte att vara ensam när jag är sjuk vad skulle hända o jag fick andningssvårigheter helt plötsligt!! Inte för att kanske skulle hända, men som den hypokondriker jag är så är det faktiskt en möjligthet i min värld.

Smittsamma pussar&kramar :D

 Åh vad jag längtar tillbaka!! =D


SoS

Hallon ballon! (haha stulet uttryck av far min) :D

Sitter just nu och tittar på Sjunde himlen, det är verkligen en mysig serie.
Dagen har spenderats på Se o Synas, det har varit relativt tråkigt, men men, man kan inte altid ha kul.
Åt en riktigt vidrig sallad till lunch också, det är 50 spänn jag aldrig kommer att få se igen ;D
Sen när man kom hem så väntade en rolig överraskning, mormor och morfar var nämligen här och fikade.
Alltid lika trevligt att träffa dem, lite konstigt sammanträffande då jag faktiskt hade tänkt att gå över dit idag.
Ja, nu ska jag nog läsa lite efter att jag sett klart på detta avsnitt av 7th heaven.

Puss&Kram :D


I♥Disney

Haha, hela helgen har jag spenderat åt att titta på film (och spelat innebandy förvisso, men film är roligare) och inte vilken sorts filmer som helst utan tecknat.
Jag älskar verkligen tecknat och speciellt disney och anime.
Och jag skiter fullständigt i om vissa tycker att det är barnsligt, för det är det inte, inte enligt mig i alla fall.
Har alltid älskat tecknat och jag kommer ihåg när jag var lite så brukade jag och min kompis Nicole byta filmer med varandra hela tiden och jag var så avundsjuk för att hon hade så många fler än jag.
Haha, nostalgi.
Favoriterna är i alla fall Spirited Away (anime), Aristocats, Pocahontas och Tarzan :D.

Weell lovley lovely. Nu ska jag diska tror jag och sen ska jag se lite mer på film innan jag går och lägger mig, det är ju prao i morgon så jag måste upp lite tidigare.

Puss<3


04-10-09

Hellu!

Match igår, riktigt pinsam förlust, vill inte ens tänka på skiten. Men idag är det match igen med U-laget och jag hoppas verkligen att det går bättre. Men. Jag ska inte vara där förrän klockan två och då är frågan vad fan jag ska göra nu under dagen. Funderar på att kolakakor, det är så grymt gott!

Aja frukost nu, blir väl förmodligen pannkakor med hjortonsylt och kanske även lite glass, Mumms !! :D

//Alice



RSS 2.0